Min lilla ängel

Har jag ridit dig för sista gången min lilla ängel?

image4


Det känns iaf som att det finns riskt för det eftersom din ägare/min chef är som hon är just nu. Hon brukar alltid tjata på att man ska kunna skilja på arbete och privatliv. Jag gör det, men frågan är om hon kan göra det... Det känns iaf inte så. Jag erbjöd mig tom att åka upp till stallet och smörja idag eftersom hon ska på dressyrtävling i mrgon och det om nåt tycker jag bevisar att jag försåtr att på jobbet är hon min chef, just nu en pain in the ass, och privat är hon en annan... Fast i det här fallet verkar det som yngst är klokast... Hoppas dock att jag har grymt fel och att jag snart får åka till stallet och pussa och rida på "min" underbara pålle.

image5

Jag har jue i alla fall minnen som jag kan sitta och stirra på när jag saknar dig allt för mycket. Får väl smyga förbi hagen nån dag och pussa på dig i smyg... ;)

Urvriden disktrasa...

Just nu känner jag mig som en urvriden disktrasa... Är trött och seg efter en mindre bra vecka på jobbet. Iaf med tanke på hur bra jag och chefen kommer överens just nu... Känns inte alls kul att gå dit och jobba. Men i dag var hon iaf nästan som vanligt igen, så det är bara att hoppas att det vänder så att trivsamheten kommer tillbaka. Eller den finns väl kvar där, bara det att jag inte märker det just nu. :(

I kväll har jag varit hos min storasyster med fam och hälsat på. Vi spelade lite spel, mumsade godis och glodde på tv. Dessutom hade vi en hel del intressanta diskussioner om allt möjligt.

I morgon har vi bandygala på Edsbyns hotell. Ska bli riktigt skoj att omge sig med glada possitiva människor och bara vara och ha kul. Så på sö antar jag att jag ligger rätt seg och nöjd på soffan och dumstirrar på tvn. ;)

Mina husdjur

image2

Min jämthund Zesar öppnar julklapp.

image3

Min godisgalna katt Miche.

Jobbet SUGER!

Jag började jobba i mitten på Mars. Jobbar säsong och är därför arbetslös dec-mars. Jobbet började bra dom första två veckorna. Det var hur skönt som hellst att vara tillbaka igen och slippa gå hemma och dra. Men förra veckan var ett rent helvete på jobbet. Jag var nästan på väg att gå in till chefen och be henne fara och flyga och säga upp mig. Jag tycker i vanliga fall att jag har en bra chef, men förra veckan vet jag inte vad det hade tagit åt henne. Hon skällde på allt jag gjorde. Även om jag gjorde exakt som hon sa så blev hon sur. Jag fick tom skäll för saker som andra hade gjort och som jag inte hade det minsta med att göra... Jag vände ut och in på mig själv för att försöka vara henne till lags, men det verkade inte som nåt hjälpte. I må var hon som vanligt igen och idag har jag varit sjuk. I morgon är chefen borta, men jag hoppas innerligt att hennes goda humör från i må håller i sig. Annars kommer jag snart gå på knäna på jobbet.
På lö har vi avslutningsfest med bandyn. Hoppas och tror att det kommer bli riktigt trevligt. Jag kan behöva lite skoj för omväxling efter en tung period på jobbet.

RSS 2.0