Tänkvärt!

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan  - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Stukad fot :(

I morse lyckades jag stuka min fot.  Har varit hemma från jobbet idag och blir antagligen hemma i morgon oxå. När det blir så här önskar jag att jag ahde ett kontorsarbete så man kunde gå till jobbet i alla fall. Men med tanke på hur mycket man går hela dagarna på jobbet så blir jag nog tyvär tvungen att stanna hemma i morogn oxå. Jag vill verkligen gå till jobbet, men hjärnan säger mig att det nog är bäst för foten att få vila en dag till.
 
I måndags var jag och en kompis iväg till hennes stuga och fiskade. hon drog en riktigt fin abborre, själv fick jag bara små abborrar. Men vi hade en härig kväll i stugan. Vi bestämde att vi ska åka dit någon gång när jag också är ledig, så vi kan vara där en heldag.
 
Förra veckan var vi ut tre brudar och fiskade en sväng. Tror inte jag har skrattat så mycket på väldigt länge. Det blev mycket flok i båten kan jag lova. Speciellt när Elin lyckades med konsten att drämma en mört, och ingen liten heller, i huvudet på Tina. Jag skrattade så jag trodde jag skulle ramla i sjön...
 
I kväll passade jag på att kasta några kast med kastspöt när jag var p åväg till pappa för att hämta hunden. Det såg så himla inbjudande ut att stanna till och fiska lite på vägen. Sjön låg spegelblank och man såg fiskarna slå. På första kastet tappad ejag en gädda som högg precis vid bryggan. Sen var det stendött. I alla fall med hugg...  Men det är juvligt att abra stå där alldeles själv och njuta av en underbar kväll.
 
Hoppas ni alla passa på att njuta av sommaren!!!



Detta har hänt...

Mycket har hänt sedan sist jag skrev någonting.

Ska försöka beta av lite av allt jag har varit ute på.


Vi har hunnit med att spela två fotbollsmatcher som båda har slutat med förlust.


Fredagen den 6/6 åkte ett gäng på fem glada brudar ner till Strömsholm. Vi kollade bland annat på KUNG Galliano när "Ia" red hem segern i dressyren.  Vissa av oss shoppade loss lite bland alla försäljare som fanns på plats. Själv orkade jag inte handla i värmen.  Kollade på en del hoppning också. Såg massor med snygga hästar där nere, men snyggast av alla var Galliano utan tvekan.  

Natten till fre stog jag och gjorde t-shirts som vi hade på oss nere i Strömsholm.  Var  en stor bild på Galliano. Kan lova att det var en hel del av del av den stela dressyrpubliken som höjde på ögonbrynen när vi kom och gick.  Ska lägga upp en bild på oss när jag får hem kort. Lånade nämligen en kompis systemkamera så att vi kunde få en massa snygga kort från den underbara dagen, så nu väntar jag på att skivan ska dyka upp med bilder. Måste bara säga att hela dagen var en enda stor succé och vi hade en helt underbar dag!!!


Lördagen den 7/6 blev det upp tidigt för avresa till Gnarp. Där var det sista omgången av  div II dressyr. Elin och Ravena skötte sig riktigt bra och fick med sig en placering i dagens första klass. Laget slutade på 3dje plats i Gnarp och 2a totalt. Ett bra resultat av brudarna! Efter lagklassen blev det flera timmars väntan, tills Anna och Ellis skulle rida medelsvåra klassen. Den startade inte förens klockan halv åtta på kvällen. När vi äntligen kom hem igen kan jag lova att jag somnade ovaggad.


På sö hade jag en lugn och skönt fm. Det behövde jag för att ladda mina batterier lite. På em hjälpte jag en kompis, som har företag, att jobba lite.

Därefter drog jag iväg och kollade när Elin och Lisa spelade fotbollsmatch.

På kvällen blev det fiske. Drog bl.a upp en gädda som nyss hade fått sig en riktig gourmet måltid. Hittade nämligen en kräfta i magen på den. Blev riktigt förvånad med tanke på att det inte har funnits kräftor där sedan kräftpesten på 80-talet.


Veckan har mestadels fyllt med jobb, fotboll och ridning. Har även hunnit med att ha ett styrelsemöte på ridskolan.


I går var jag på stallinvigning hos Märges. Var en tiktigt trevlig kväll med grillat, god dryck och trevligt sällskap. Ni kan jue bara tänka er hur mycket tjatter det blev med bara brudar. Mycket skratt blev det!!!


I dag har jag varit med Elin  och kollat när hon tränade terräng för Uffe. Självklart så öppnade sig himelen när dom red och vi såg ut som ett gäng dränkta katter hela bunten... Ska man se det positivt med regnet så är det att det är jättenyttigt att träna i regn oxå. Man kan inte påverka vädret på tävling, så det är nyttigt att ha tränat i uselt väder så man vet hur hästen reagerar...


I natt ska jag jobba. Börjar jobba klockan 22.00 så det börjar dra ihop sig.


Ha det underbart allihopa!!!


RSS 2.0