Rastlös...

I går gick jag hem från jobbet vid halv två tiden. Mådde PYTON!!! Fick stanna och spy på vägen hem, sen blev det några gånger till under kvällen. Försökte få i mig lite fil, men det kom upp lika fort igen. I dag har jag iaf fått i mig nyponsoppa och känner mig mycket piggare. Det tråkiga med det är att jag börjar bli riktigt rastlös nu. Har legat och slöat hela dan och nu när jag börjar bli piggare är jag uttråkad i stället. Men eftersom jag varit hemma från jobbet så tänker jag inte hitta på nåt utan jag får snällt sitta hemma och vara uttråkad.
I morgon är det melodifestivalen och då kommer jag hålla tummarna för att Sverige vinner.
På söndag åker jag ner till Gävle på dressyrtävlingar. Det är div II andra omgången. Ska ner och hejja och supporta våra duktiga ryttare. Hoppas det går bra den här gången oxå. I första omgången kom dom tvåa hemma i Edsbyn.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok och fördriva tiden.

Ha det bra!!!

Dålig uppdatering...

Jag är extremt dålig på att blogga just nu. Har blivit lik mina storasystrar... ;p
Jag har så himla fullt upp hela tiden så jag knäpper knappt på datorn när jag kommer hem på kvällarna. Det är jobb, jobb och åter jobb. Sen är det träning och en massa tid på stallet. Så min tid räcker inte till som jag skulle vilja.
Ska försöka bättra mig. Förhoppningsvis blir det lite lugnare framöver när jag är klar med ansvaret för vårens försäljning av New Body på ridskolan. Är bara några veckor kvar med det arbetet nu. Ska lägga order och sen blir det en massa packande till alla kunder som beställt. Om nån vill hjälpa till att packa ihop när grejerna kommer så är det bara att höra av sig. ;) Isf skulle jag jue få mer tid över till att uppdatera mina bloggar oxå... *hehe*

Ha det bäst!!!

Nu ska jag ut och jobba igen för rasten är slut. :(

Kram

RSS 2.0