The end!

Grillorna på hyllan

Nu har mina skridskor hamnat på hyllan. Blir ingen mer bandy den här säsongen för min del. Jag har högre ambitioner och tankar om hur man beter sig när man spelar i ett lag i högsta serien än vad vissa andra i laget/ledningen har. Därför har jag valt att avbryta mitt satsande på bandy. Jag önksar alla underbara spelare i laget lycka till i vinter och hoppas ni får det roligt tillsammans.
Själv kommer jag dock inte ha några som hellst problem att fylla min tid. Frågan är bara vad jag ska göra. Är redan flera utanför bandyn som uttryck sin förtjusning över att jag slutat och erbjudit mig att aktivera mig med dom. Det handlar bl.a om innebandy och ridning. Vad jag väljer är dock som sagt inte bestämt. Men ridningen känns riktigt lockande då det är trevliga dressyrhästar som jag erbjudits att rida. Det har jag iof blivit tidigare oxå, men då blivit tvungen att tacka nej pga bandyn. Nu är jag i en annan sits. Jag lovar att jag uppdaterar er på vad som kommer att hända i framtiden. Om det blir innebandy, ridning eller kanske något helt annat..
 
Ta hand om er själva och varandra!!!


World cup slut för i år


Jag på väg att göra ett utkast

Så var world cup över för den här gången. Vi inledde med att vinna mot Botnia med 4-2 på fredagen. På lö spelade vi först mot Tranås. Där blev det förlust med 2-1 vilket känns surt då vi gjorde en bra match och var värda åtminstonde en poäng. På lö kväll stog Sandviken för motståndet och dom krossade oss med 6-0. Var tyvär bara ett lag på plan den matchen. Hoppas vi har haft vårat bottennapp för i år och att vi inte upprepar en match liknande den igen. På sö morgon fick vi kliva upp tidigt och äta frukost redan kl 06.00 för att sedan spela placeringsmatch kl 08.30. Där stog Veiterä för motståndet. Vi hade lämnat gårdagens match bakom oss och avslutade cupen på ett positivt sätt med seger 3-2. Detta gjorde att vi slutade 9:a i årets upplaga av world cup.

RSS 2.0